Els Casal de Joves organitza una esquiada a la Masella


El Casal de Joves prepara per diumenge 26 de Gener una sortida per anar a esquiar a la Masella. Davant la bona acollida i l’èxit dels últims anys, la regidoria de joventut i el Casal de Joves repeteixen el format de sortida-esquiada amb tots els torderencs i torderenques que vulguin passar un dia a la Masella. Totes les persones que estiguin interessades en participar-hi poden inscriure’s al Casal de Joves fins el 22 de Gener o per obtenir més informació a casaldejoves@tordera.cat o al telèfon 93.764.58.85 i al WhatsApp 671650631. Ens parla de la sortida la tècnica de joventut, Carme López.

esquiada

El preu de la sortida serà de 27€ fins a 17 anys; 33€ per joves de 18 a 25 anys i 40€ per a majors de 25 anys. En els tres casos el preu inclourà el transport, el forfait i l’assegurança d’una jornada completa d’esquí o Snow a la Masella

També hi ha l’opció de llogar el material d’esquí o bé d’snowboard a un preu de 21€. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per un adults. Les inscripcions estaran obertes però recordem que les places són limitades.