Les instal·lacions de Ràdio Tordera a l’edifici de Can Floris compleixen 10 anys


Avui fa 10 anys, l’emissora municipal de Ràdio Tordera inaugurava les instal·lacions, situades a la Plaça de l’Església, a l’històric edifici de Can Floris. Aquest nou edifici va dotar a l’emissora d’un accés per a minusvàlids i una nova insonorització per facilitar la tasca de tots els locutors i locutores. Fa 10 anys, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va ser l’encarregat d’inaugurar les noves instal·lacions. Al llarg del dia es va fer una jornada de portes obertes, on centenars de torderencs es van apropar per veure la nova casa de Ràdio Tordera. Uns estudis que ocupen la primera i segona planta de l’edifici de Can Floris. En aquest mateix edifici a la tercera planta acull les dependències del Jutjat de Pau. El director-gerent de Ràdio Tordera, Albert Sabater fa un balanç molt positiu dels 10 anys a l’edifici de Can Floris i les possibilitats que han obert aquestes instal·lacions.

10 anys can floris Albert

Abans d’arribar a la plaça, les instal·lacions de l’emissora estaven al carrer Santiago Rusiñol núm. 18, unes instal·lacions que es van inaugurar l’any 1990. Passats vint anys des d’aleshores, l’any 2010 s’escrivia  aquesta altra pàgina important per la història de l’emissora.