El Consell Comarcal del Maresme programa una nova edició del “Consolida’t” per ajudar les microempreses i les persones autònomes


Desprès de l’èxit assolit en anteriors edicions, el Consell Comarcal del Maresme i la Fundació Martí l’Humà tornen a programar al Maresme una nova edició del programa Consolida’t que, com el seu nom indica, té com a objectiu ajudar les microempreses i les persones autònomes a consolidar els seus negocis.

El programa Consolida’t va adreçat a microempreses, persones treballadores autònomes i autònomes dependents, i exautònoms/es que després d’haver cessat la seva activitat vulguin tornar a reemprendre.

El seu objectiu és el de donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, oferint assessorament i formació gratuïta per part d’experts en l’àmbit de l’empresa. Aquests professionals analitzaran la situació particular, les fortaleses i les àrees de millora de cadascun dels negocis dels participants. De la mateixa manera, guiaran en el disseny de plans d’acció per a donar un nou impuls a la seva activitat professional. El suport individual es complementarà amb formació específica (presencial i online), i seminaris i conferències.

Aquest programa està totalment subvencionat i no té cap cost per a la persona participant. Totes les persones interessades en formar part del programa cal que es posin en contacte amb el consell comarcal del Maresme o l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera.