L’Associació de Comerciants de Tordera parlen d’una bona campanya de Nadal i confien que seguirà per les rebaixes


L’associació de Comerciants de Tordera centre ha tancat amb èxit la campanya de nadal. L’entitat va repartir diversos premis en vals de compra i paneres entre els seus clients. El president del comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell feia un balanç positiu de la campanya de nadal, amb vendes similars a l’any passat.

comerciants 1

En plena campanya de rebaixes de gener, el president de l’Associació de Comerciants de Tordera, fa una valoració sobre els canvis que ha anat patint aquesta època clau pels comerciants. Josep Borrell explica que els nous dies i períodes de rebaixes com el Black Friday, Cyber Monday etc. Fan que la majoria de la gent compri tots els articles en èpoques de rebaixes. Això segons Borrell causa una baixada de vendes a les rebaixes de gener i també un problema pels comerciants ja que moltes vendes es fan per internet on es fan rebaixes més sovint.

comerciants 2

Tordera, com cada any, no farà un pla conjunt per a tots els establiments sinó que les rebaixes es limitaran a botigues de roba i complements i altres botigues puntuals.