Resultats dels primers equips torderencs del cap de setmana 11-12 gener


Coincidint amb la primera jornada del 2020, només dos dels primers equips torderencs han disputat amb normalitat la seva jornada esportiva.

El dissabte per la tarda, el CFTordera de la tercera catalana grup 16 va reafirmar el seu liderat e la categoria gràcies a la seva tretzena victòria del curs en 16 partits disputats contra el Vilartagues. Els grocs i vermells davant una horrorosa primera part, sense cap control, tant ni de la possessió ni tampoc en defensa, van veure com els visitants s’avancen a l’electrònic. A la represa, s’hi va haver-hi un canvi de versió de l’equip local i l’enfrontament es va poder remuntar fins a deixar el definitiu 2-1. Els torderencs són líders de grup a 9 punts del segon posicions, Ca la Guidó.

El diumenge migdia va tancar la jornada d’aquesta setmana el CEEB Tordera de la primera catalana femenina al pavelló dels Països Catalans. Van rebre a l’equip més en forma de la lliga, el Joventut les Corts, les líders del grup. I precisament, amb aquesta condició no van venir a perdre el temps, victòria clara visitant per 29-75. Les torderenques contaven amb la baixa sensible de la capitana Nerea Méndez.

La propera setmana la resta de conjunts que no han debutat en aquest nou any ho faran ja tornant amb la normalitat del calendari esportiu.