Arriba la festa major de Santa Eulàlia a Hortsavinyà


Aquest Diumenge 12 de gener es celebra la festa Major de Santa Eulàlia a Hortsavinyà.

Les activitats començaran a les 10:00h amb parades artesanes i de troc, activitats per més petits, espai creatiu amb deixalles i servei de bar; a les 10:30h Passejada de reconeixement de l’entorn; 11:30 Kundalini Ioga a l’era del costat de l’Església (es demana portar estoreta de ioga i petit coixí o manta per asseure-us); 12:30h Meditació amb Instruments a l’Església de Santa Eulàlia i Sant Llop; 13:00h Missa amb Mossèn Josep; a les 14:00h Dinar Popular a preus populars (Porteu plats i coberts, pensem ecològicament)i finalment a les 15:00 Inici Jam-Cabaret, ball, desfilada d’alta costura de deixalles. Una darrera activitat molt lligada a Sant Eulàlia. Ens ho explica una membre de l’associació cultural del Montnegre.

Santa Eulalia

Durant tot el matí hi haurà jocs per petits i grans. I durant tot el dia hi haurà servei de bar a preus populars.