Les atletes del Club Twirling Vila de Tordera que varen participar a l’europeu són rebudes per l’Ajuntament de Tordera


Coincidint amb l’arribada del final del 2019, el passat divendres 20 de desembre, la sala polivalent de la Biblioteca va ser l’escenari d’un acte de rebuda per part de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera, a les atletes del Club Twirling Vila de Tordera que varen participar a l’europeu d’Eslovènia l’estiu de l’any passat representant Catalunya. Tal i com ens van explicar des de l’organització, aquest esdeveniment feia mesos que es preparava però per motius d’agenda es va haver de posposar cap a final d’any per la disponibilitat de les dues parts. Finalment, el reconeixement ja és una realitat amb l’entrega per part del consistori d’un trofeu commemoratiu de la participació. La Miriam Aparicio coordinadora i entrenadora de l’entitat torderenca valorava el gest fet per part de l’ajuntament.

Aparicio recepcio 1

La Nerea Martín una de les altres entrenadores que va acompanyar a les esportistes torderenques donava valor al fet de poder difondre i reconèixer un esport minoritari com és el twirling.

Martin recepcio 2

El regidor d’esports Pau Megias es mostrava orgullós pels resultats obtinguts i per la participació del Club Twirling Vila de Tordera en un europeu.

Megias recepcio 3

L’acte va durar aproximadament una hora i va comptar també amb la presència dels familiars que van poder compartir amb les seves filles l’experiència viscuda l’estiu de l’any passat.