L’esport torderenc afronta un 2020 carregat de reptes i canvis pels primers equips


Coincidint amb la posada en escena d’aquest nou any, des de l’equip d’esports tornem a engegar motors amb tota l’actualitat esportiva del nostre municipi. En el cas dels primers equips, es presenta un 2020 carregat d’objectius ambiciosos i canvis que han de permetre poder deixar el nom de Tordera en el més alt de les competicions on militen. El CFTordera és el conjunt que millor ho té, líder en solitari a la tercera catalana grup 16, a 8 punts del segon classificat, lluitarà per l’ascens de categoria en els propers mesos amb una plantilla ben estructurada amb jugadors joves que combinat amb l’experiència d’altres membres del grup, practiquen realment un bon futbol aconseguint els resultats desitjats. En el cas del CEEB Tordera, les torderenques immerses en el rodatge de trobar-se en una categoria nova com és la de primera catalana, voldran continuar amb la mateixa dinàmica de bons resultats, posicionades a la part de dalt de la taula. El CPTordera tindrà un any de canvis i de seguir remant a contracorrent a la OK Lliga Plata Nord. Un grup molt igualat on els grocs i vermells lluitaran per establir-se el més ràpid possible al grup de la permanència. A hores d’ara són fora del descens i se’ls hi presenta un autèntic “tourmalet” aquest mes de gener disputant partits contra tots els seus rivals directes. Pel que fa l’Athletic Club Tordera Parc també presentarà canvis, han disposat de gairebé un mes de descans per incorporar noves peces a l’equip i poder marcar-se l’objectiu de plantar cara a la primera divisió catalana.

I tancarem el repàs dels primers equips amb l’Associació del rugbi la Tordera, aquest nou any, estrenen nova categoria a la tercera catalana. Un grup de competició més anivellat que els ha de permetre poder sumar algun triomf dins de la seva curta història.