Darrera jornada del parc de nadal “Tampatantam”


Un any més, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera prepara, durant aquestes festes de Nadal, el parc infantil “Tampatantam”. Les activitats tindran lloc al Pavelló Poliesportiu Municipal de l’Avinguda Països Catalans, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre. Aquest parc infantil de Nadal pretén ser un punt de trobada entre els nens i nenes de Tordera, perquè puguin passar bones estones amb els amics i la família durant aquests dies de vacances escolars. La regidora de joventut, Bàrbara Vergés, explica què s’hi pot trobar.

barbara parc nadal

Al “Tampatantam” hi haurà, a més, inflables gegants, diversos tallers de dibuix i pintura, així com jocs pels més petits i consoles pels més grans.

Avui és el darrer dia per participar-hi. L’horari serà d’11 del matí a 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, al Pavelló dels Països Catalans. L’entrada al parc infantil de Nadal serà gratuïta. Recordem que els menors de 12 anys hauran de venir acompanyats d’un adult responsable.