Xerrada de Fridays for Future a la Biblioteca de Tordera


Fridays for Future Tordera organitza una xerrada sobre la conscienciació de l’emergència climàtica actual. La xerrada serà aquest proper divendres 27 de Desembre a la Biblioteca de Tordera.

Fridays for future és un moviment internacional d’estudiants de secundària que han decidit no assistir a classes i participar en manifestacions per reclamar acció per impedir un proper escalfament global i el canvi climàtic que afectarà a tot el planeta. Aquest moviment va començar a organitzar-se i publicitar-se quan l’activista climàtica Greta Thunberg va escenificar una acció l’agost 2018 fora el parlament suec, aguantant una pancarta en el que es llegia “”Vaga Escolar pel Clima”.

Amb tot, Tordera també s’hi ha sumat a través de l’empenta de dues joves preocupades pel tema. Setmanalment organitzen trobades, els divendres davant l’ajuntament, per tal de recollir brossa del municipi. A més, han participat en xerrades a les escoles per conscienciar sobre l’actual emergència climàtica. La Sara Correa i la Laia Aritzell són les dues joves que, aquesta setmana, duran a terme un seguit d’activitats.

Primerament, començaran amb una xerrada que s’iniciarà a les 10:50h del matí. Tot seguit, recollida de brossa per Tordera i al final del recorregut es repartirà un got de caldo per a tothom. L’acte està organitzat per Fridays for future Tordera i l’Ajuntament de Tordera.