Programació especial de Nadal a Ràdio Tordera


Ràdio Tordera prepara una programació especial per aquests dies de Nadal. Enguany, transmissions dels actes més tradicionals i especials dels programes habituals de l’emissora, ocuparan una franja a la 107.1FM dirigida a tots els públics.

Per una banda, avui hi haurà la transmissió de la Missa del Gall en un especial per la Xarxa de Comunicació Local. Així mateix, de cara a demà, a nivell local Ràdio Tordera durà a terme la transmissió de la Missa de Nadal de l’Església de Tordera, en directe a les 11:00h del matí.

A partir del dia de Sant Esteve, 26 de Desembre, comencen l’emissió de programes especials a Ràdio Tordera. Dijous a les 11:00h del matí, l’equip dirigit per en Joan Madrid emetran un programa especial de “L’escriptura del poeta i la veu de la cultura”. I dissabte 28 a les 18:00h de la tarda, especial “La Xarrameca” en honor a Sants Innocents.

De cara a la setmana vinent, el dilluns 30 a les 11:00h podrem trobar el Carter Reial de la Ràdio al parc infantil de Nadal “Tampatantam”. I la nit de cap d’any a partir de les 23:00h podreu escoltar el programa especial de cap d’any amb els campanades del campanar de l’església de Tordera.

El dissabte 4 de gener, per celebrar el 38è aniversari de Ràdio Tordera, a les 11:00h hem organitzar la segona edició de la “Quina Vermutada”, una quina solidària en que tots els beneficis es destinaran a la Marató de TV3 i que es celebrarà davant dels estudis de la ràdio i que compta amb una pila de lots dels comerços locals i la col·laboració del Cal Terrassà.

Finalment, el dia 5 de gener, realitzarem la tradicional transmissió de la cavalcada de Reis a partir de les 17:00h.

Tots els programes els poden seguir en directe per la 107.1 FM, la pàgina web o l’aplicació oficial de la ràdio.