EL CLUB FILATÈLIC DE TORDERA INAUGURA AVUI A LES 7 DE LA TARDA L’EXPOSICIÓ NACIONAL DE FILATÈLIA “JUVÈNIA 2005”, QUE S’ALLARGARÀ FINS EL 5 DE MARÇ.


El Club filatèlic Tordera ja ho té tot a punt per inaugurar avui a les 7 de la tarda l’exposició nacional de filatèlia “Juvènia 2005”, que s’allargarà fins el 5 de març, amb activitats programades per cada dia.
L’acte començarà al Teatre Clavé amb la presentació del segell JUVÈNIA 2005 i amb el lliurament de la “bandera” al president de la Comissió juvenil de la Federació espanyola de Societats Filatèliques.
Seguidament es dirigiran al pavelló polisportiu municipal, on es farà l’obertura de l’exposició i s’estrenarà el mata-segells del primer dia de l’exposició.
A l’acte hi assistiran el Director de la Filatèlia i de Correus de Madrid, el President de la Federació espanyola de Filatèlia, així com el President del Club Filatèlic de Tordera, Sr. Joan Isern i membres i simpatitzants de l’entitat.

Avui es presentarà oficialment el segell commemoratiu a la Juvenia 2005 de Tordera.

La Juvenia 2005, continua demà amb l’obertura de l’exposició a les 10 del matí amb el mata-segells especial de l’exposició. A les 2 del migdia, dinar d’homenatge a Antonio Benet Montagut per la comissió de la joventut a Santa Susanna. A les 6 de la tarda, al Teatre Clavé, actuació de la colla sardanista Antaviana i seguidament presentació de la JUVÈNIA 2007, a càrrec de l’agrupació filatèlica i numismàtica de Calahorra. A continuació aquesta agrupació oferirà productes de la Rioja a tots els assistents. Finalment, a dos quarts de 7, els jugadors dels partit entre el Tordera i el Reus ploms, d’hoquei sobre patins, lluiran una samarreta amb el logòtip JUVÈNIA 2005. Per diumenge, les activitats s’iniciaran a les 12 del migdia amb el sorteig del concurs celebrat durant l’any 2004, per l’exposició itinerant i a les 6 xerrada filatèlica classe oberta, a càrrec d’Antonio Jiménez.
Aquest certamen és una trobada juvenil de caràcter biennal on participen nois i noies de 7 fins a 21 anys de l’Estat espanyol, França i Portugal. 

L’exposició Nacional de filatèlia instal·lada en el nou pavelló polisportiu, també comptarà amb l’stand de la Fàbrica nacional de moneda i timbre i l’stand de la Reial casa de la Moneda. L’horari de la Juvenia 2005, serà a partir de demà de 10 a 1 del migdia i 4 a 8 del vespre, fins el 4 de març.