LA PRESENTACIÓ DEL SEGELL OFICIAL DE TORDERA, CENTRA LES ACTIVITATS D’INAUGURACIÓ DE LA JUVENIA 2005, QUE S’ALLARGARÀ FINS EL 5 DE MARÇ AL NOU PAVELLÓ POLISPORTIU.


Tordera va inaugurar divendres passat, l’exposició nacional de filatèlia “Juvenia 20052. L’acte es va iniciar al teatre clavé, amb la presentació oficial del segell Juvenia 2005 de Tordera, a càrrec del director de filatèlia de Correus, Jose Luis Fernàndez Reyero.

Un cop presentat el segell, la comitiva es va dirigir al pavelló polisportiu de Tordera, acompanyats dels geganters. En aquest equipament esportiu es va realitzar l’inauguració oficial de la Juvenia 2005, amb un frase molt emotiva del president del club filatelic de Tordera, Joan Isern.  

Seguidament, el president de la comissió de joventut de la federació espanyola de societats filatèliques, Miguel Angel Garcia, va destacar l’esforç del club filatelic Tordera, per acollir aquest certamen a la localitat, així com el record de participació en una Juvenia.

El president de la federació filatèlica a Catalunya, Enric Mons, es va mostrar molt satisfet que Tordera, aculli un certamen com aquest.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va felicitar al club filatelic Tordera per l’esforç i la constància per aconseguir organitzar una exposició nacional de filatèlia. L’alcalde, va aprofitar per llençar als membres de la filatèlia espanyola, el repte que Tordera pugui organitzar en un futur proper, una exposició nacional absoluta de filatèlia.

Dissabte, el teatre clavé va acollir la presentació de la JUVÈNIA 2007, a càrrec de l’agrupació filatèlica i numismàtica de Calahorra. L’acte va comptar amb actuació de la colla sardanista Antaviana.

La juvenia 2005 de Tordera, continua avui dilluns, amb la presentació de l’exposició itinerant i matasegells, amb parlament de Felipe Villamartín. Al llarg del matí, l’escola brianxa visitarà l’exposició i participaran en un taller d’iniciació a la filatèlia. Avui, el jurat qualificador de l’exposició nacional, continuarà el seu treball de valoració. 

Demà dimarts, se celebrarà el dia de la joventut, amb mata-segells especial commemoratiu, també està prevista la visita del col·legi Sant Josep i Ignasi Iglesias. Finalment, a les 7 de la tarda hi haurà una xerrada filatèlica. L’horari de la Juvenia 2005, és de 10 a 1 del migdia i 4 a 8 del vespre, fins el 4 de març.