Tordera, Malgrat de Mar, Palafolls i Calella inicien un programa per evitar l’addicció a les drogues entre els joves


Tordera, Malgrat de Mar, Palafolls i Calella posaran en marxa un programa conjunt per evitar l’addicció a les drogues entre els més joves. El programa vol conscienciar del perill de consumir drogues, després que des de diferents ajuntaments de la zona s’hagi detectat un augment del consum de tòxics i també altres problemàtiques com l’addicció a les pantalles. Per això, els quatre municipis contractaran un tècnic especialitzat en prevenció de drogodependències i promoció d’hàbits saludables. El projecte es desenvoluparà en diferents espais, des de xerrades a les escoles, fins a treball amb els centres de salut, passant per la detecció del consum de drogues en l’oci nocturn. A la reunió es va parlar de la possibilitat de fer un conveni intermunicipal o una fórmula similar per contractar un tècnic especialitzat en prevenció de drogodependències i promoció de la salut.