Ja et pots inscriure als nous cursos d’hivern de català a Tordera


Durant els mesos de desembre i gener, el Consorci per a la Normalització Lingüística obre les inscripcions per als cursos de català d’hivern.

Com en els últims períodes d’inscripcions, el Consorci prioritza els cursos de nivells inicial i bàsic dirigits a la població immigrada, que ja representa el 72% del total de l’alumnat. Els cursos de català bàsic compten amb avantatges econòmics i menys alumnes per curs per a afavorir la incorporació i el seguiment de persones sense coneixements de català o que tenen poques habilitats comunicatives. Aquestes mesures afavoreixen l’acolliment lingüístic i reforcen la cohesió social.

A Tordera, a partir del 8 de gener s’oferirà el curs bàsic 2. Els dilluns i dimecres de 19:00h a 21:00h i els dimarts i dijous de 10:00h a 12:00h. La tècnica de l’oficina de català, Aina Torroella explica a qui s’adreça el curs.

cursos català

Totes les persones interessades en participar dels cursos de català s’han d’adreçar a l’oficina que està situada a la plaça de la Concòrdia (antigues galeries). També, podeu contactar via correu electrònic tordera@cpnl.cat o trucant al telèfon 937643717. Per les proves de nivell també cal contactar amb l’oficina.

Horaris d’atenció de l’Oficina de Català serà: dilluns i dimecres tardes, de 16:00 a 20:00h i dimarts i dijous matins, d’10:00 a 12:00h i divendres de 10:00h a 14:00h. Es poden consultar la resta de cursos a la comarca a l’enllaç del Consorci per la Normalització Lingüística: https://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/