RÀDIO TORDERA ORGANITZA DISSABTE UNA SUBHASTA BENÈFICA PER RECOLLIR DINERS PELS DAMINIFICATS DEL TSUNAMI DEL SUD-EST ASIÀTIC.


Ràdio Tordera organitza aquest dissabte, 5 de març, una subhasta benèfica per recollir diners pels damnificats del Tsunami del sud-est asiàtic. Personatges coneguts en l’àmbit de la cultura, esports i la política participaran en l’acte, cedint objectes signats per a la subhasta. En aquest sentit, col·laboren personatges com Nani Roma, Carlos Sáinz, Jordi Díaz (en Fede d?El cor de la ciutat), Pasqual Maragall, Jordi Pujol, El Tricicle, Dyango, Regina do Santos, Joel Joan, Arturo Pérez-Reverte i Pets. D’altra Banda, el Futbol Club Barcelona cedeix una samarreta signada per tots els jugadors i el Real Madrid, una pilota signada per les seves estrelles. Tots els articles per subhastar és troben exposats a l’aparador de Can Bernei. A banda dels famosos, també participaran a la subhasta els comerciants de Tordera cedint diversos obsequis.

La Subhasta benèfica, organitzada per Ràdio Tordera comptarà amb actuacions en directe a càrrec d’artistes locals. Concretament, hi haurà l’actuació d? en Miquelet el pallasso,

Durant la subhasta hi haurà xocolatada per a tothom amb la col·laboració de la paquita de Can Nassos.

La subhasta benèfica, oberta a tothom, se celebrarà aquest dissabte 5 de març, a dos quarts de 6 a la plaça de Miquel Martí i Pol, davant el Teatre Clavé.