Tordera recapta 3.453,36 euros per La Marató de TV3


Un cop més, Tordera no ha fallat a la cita anual amb La Marató de TV3 i donarà 3.453 euros a l’edició d’aquest 2019, que s’ha dedicat a les malalties minoritàries. Aquesta xifra és la que han recaptat les entitats del poble amb el mercat solidari d’aquest diumenge i la Biblioteca amb la venda de material divers del seu fons. A tot això, cal afegir la recaptació del festival de patinatge solidari que va celebrar la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera i la venda de calendaris del FotoClub Tordera. A més, els veïns de la urbanització Sant Daniel van organitzar fa setmanes una marxa solidària i altres entitats han col·laborat amb la instal·lació de guardioles per la causa. Diumenge, durant el mercat solitari, el regidor de participació ciutadana, Josep Llorens feia una primera valoració de la jornada.

Balanç Marató TV3

El marcador ha tancat el programa de més de 15 hores de durada amb 9.404.256 euros. El telèfon per fer donacions ja s’ha desactivat i a partir d’ara es podran fer a través del banc o directament per internet.