L’Escola de Dansa duu a terme avui una classe oberta al públic


Les classes obertes pretenen ser un espai on els familiars dels alumnes de l’Escola de Dansa del Teatre Clavé i les persones amb inquietuds artístiques, didàctiques o lúdiques puguin observar el treball dels alumnes i el procés i la realitat de l’aprenentatge.

Durant la sessió, es farà una mostra de cada curs i de les diferents tècniques que s’imparteixen en format de petites variacions (iniciació, clàssic, contemporani i espanyol). Un cop finalitzada la classe oberta, els pares, mares o familiars que ho desitgeu podreu comentar els aspectes que considereu amb les professores de l’Escola de Dansa, l’Anna Rodríguez i la Fanny Masero.

La sessió és oberta al públic, tot i que es demana que prèviament es confirmi al Teatre Clavé el nombre de persones que hi assistiran. Començarà a les 18:30h a la sala polivalent del Teatre.