L’AFA de l’escola Ignasi Iglesias s’adhereix al projecte polseres Salvavidas


Combatre la mort sobtada amb l’ajuda, a temps, d’un desfibril·lador. Aquest és el principal objectiu del projecte Salvavidas, una iniciativa que a partir d’ara compta amb l’adhesió de l’AFA de l’escola Ignasi Iglesias, però que necessita comptar amb la col·laboració de tota la ciutadania. I és que la idea d’aquest projecte parteix d’un intercanvi i proposa la venda de polseres a canvi d’obtenir un desfibril·lador per l’escola.

Aquesta és la finalitat de la campanya i que comportarà la venda de 800 polseres de la coneguda marca basca KUKUXUMUSU. L’AFA de l’escola torderenca pretenen implicar entitats i comerços del municipi per vendre aquestes polseres, a 3 euros la unitat, entre familiars, coneguts i clients. Esperen poder evitar així una desgracia inesperada pel fet de no estar ben preparats.