EL SERVEI DE BIBLIOTECA DE TORDERA TANCA A PARTIR DEL PROPER DILLUNS, EN MOTIU DEL TRASLLAT DE MATERIAL AL NOU EDIFICI.


El Servei de Biblioteca municipal romandrà tancat a partir del proper dilluns, 7 de març, en motiu del trasllat al nou edifici del carrer Joan Maragall. En aquest sentit, s’han de transportar al nou equipament el mobiliari i els llibres.

Durant aquest temps de trasllat de material, els usuaris de la Biblioteca de Tordera, hauran de desplaçar-se a la Biblioteca “La cooperativa” de Malgrat de Mar, al carrer Desclapers, números 14-18.

El projecte de la nova biblioteca dibuixa un edifici amb planta baixa –de superfície total de 987 metres quadrats- i un altell de més de 300 metres quadrats. L’obra té un pressupost de més d’un milió i mig d’euros. la primera planta s’hi trobarà l’àrea general de lectura, una àrea infantil de lectura, un espai amb ordinadors de consulta pels usuaris, a més del vestibul, els sanitaris i l’arxiu documental. A més, la planta baixa comptarà també amb un pati interior i s’hi construirà una sala polivalent amb capacitat per unes cent persones. Aquesta àrea serà d’accés lliure i separada de l’àrea de treball i lectura.
Per altra costat, l’altell de la nova biblioteca inclou una àrea general de lectura i treball amb connexió per a ordinadors de consulta, un espai de suport, una aula de formació, una àrea de treballs en grup amb dos ordinadors, un dipòsit de llibres i el despatx de direcció.