Toni López rebrà el premi honorífic a la trajectòria a Ràdio Tordera


Aquesta nit, l’equip de locutors i col·laboradors de Ràdio Tordera celebrarem el tradicional sopar de Nadal. Al final de la vetllada, es farà entrega del Premi honorífic a la trajectòria a Ràdio Tordera, escollit conjuntament pels representants de l’assemblea al consell d’administració de l’emissora.

Aquest 2019, el guardó s’atorgarà a Toni López, locutor de l’emissora que va iniciar la seva trajectòria als estudis del Carrer Santiago Rusiñol. Durant els seus anys a l’emissora ha destacat per la seva polivalència, atès que ha produït i presentat programes culturals, d’entreteniment, de cultura popular, d’humor, entre d’altres. A més, s’ha valorat la seva llarga trajectòria al consell d’administració de Ràdio Tordera, en representació de tots els locutors de l’emissora.

Aquest serà el quart any que Ràdio Tordera fa un reconeixement als seus locutors més històrics i amb llarga trajectòria a l’emissora. Els darrers premiats han estat Miquel Pujol, Roser Rocafort i Alberto Rojo.