Tordera acull demà la cinquena edició de la Fira de Nadal


Tordera acollirà demà 14 de desembre de 10:00h a 20:30h la plaça de l’Església i voltants la cinquena edició de la Fira de Nadal.

L’objectiu de la iniciativa és atraure nous visitants al nostre municipi, seguir dinamitzant el nucli històric i que els torderencs i torderenques surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc a casa seva.

Donat l’èxit de les anteriors edicions, la Fira de Nadal seguirà comptant amb diverses activitats de lleure per als visitants adreçades, especialment, al públic familiar. Es destaquen els tallers i jocs infantils, el taller de tions per el qual cal inscripció prèvia, la mostra d’arts i oficis, la xocolatada popular i la festa de la joguina.

Els productes que es podran posar a la venda, segons la normativa de la fira, seran d’artesania alimentària, productes de decoració nadalenca, plantes, arbres de Nadal, tions, productes de regal i productes d’alimentació nadalenca envasada. Al llarg de la jornada hi hauran activitats. La regidora de promoció econòmica Nadia Cantero explica les noves activitats que s’han preparat per la tarda.

fira nadal 2

La regidora animava a la ciutadania a participar i acostar-se a la fira de nadal d’enguany.

fira nadal 3

La fira de Nadal de Tordera serà demà de 10:00h a 20:30h.