S’organitza un concurs de playback a Tordera


El grup Armonia organitza un concurs de playback a Tordera. L’activitat està adreçada a totes les edats i els interessats es poden apuntar a la butlleta que trobareu en diversos establiments comercials. També podeu trucar al 676.36.61.25 o enviar un correu a armoniadetordera@gmail.com. Les inscripcions es poden fer fins 1 hora abans de l’inici del concurs.

Les bases del concurs estableixen que el tema a imitar serà lliure i que es pot participar amb parella o grups. El jurat valorarà la interpretació, el vestuari i l’instrument. Hi haurà premis i trofeus pels tres primers classificats i un record per tots els concursants.

El concurs es farà el dissabte, 14 de desembre a les 17:30h a l’esplai d’avis de Tordera.  Durant l’acte hi haurà una guardiola per qui vulgui col·laborar amb la marató de TV3.