Segueix obert el període de presentació de propostes per als pressupostos participatius 2020


Continua el procés de pressupostos participats a Tordera. Fa unes setmanes es van reunir les assembles veïnals informatives per explicar quin és el termini del procés i com s’han de presentar les propostes de millora.

Les propostes que es presentin caldrà que siguin destinades a la millora i a la inversió i no s’acceptaran propostes que representin un manteniment o despesa continuada en el temps, com ara lloguer de locals, transport o contractacions de personal.

Les propostes es podran formalitzar a través del web tordera.cat entre l’1 de desembre i el 15 de gener. 

Una vegada recollides les propostes de millora, els serveis tècnics de l’ajuntament faran la valoració tècnica i jurídica i les que comptin amb la viabilitat del personal tècnic se sotmetran a validació per part del consell veïnal i seran sotmeses a votació. Abans d’obrir el període de votacions dels projectes es farà una nova ronda d’assemblees veïnals per tal que tothom conegui quines han estat les propostes finalistes de la seva zona. 

El període de votació  tindrà lloc entre el 26 de març i el 15 d’abril. 

Per altra banda, a finals d’aquest any s’enllestiran la majoria dels projectes guanyadors del 2019. Fins al moment s’ha fet front a tots els projectes que implicaven la instal·lació de càmeres de seguretat i marquesines de transport. Properament, la brigada municipal realitzarà les tasques pendents a les urbanitzacions de Terra Brava, Sant Daniel, amb la instal·lació de parcs infantils, i la creació del corre-can a la zona propera al passeig fluvial. Escoltem el regidor, Rafa Delgado.

rafa participats 2

Tots/es els qui vulguin més informació poden adreçar-se a les oficines de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera.