Darreres setmanes de la campanya de vacunació de la grip


Darreres setmanes de la campanya de vacunacions de la grip i al CAP de Tordera. Un any més incideix a garantir la cobertura dels considerats grups de risc, entre els quals hi ha els professionals sanitaris, les dones embarassades, les persones que tenen més de 60 anys, els malalts crònics, i en el que per primer any s’hi inclouen els infants de 6 mesos a 2 anys que hagin nascut de forma prematura. En parla de la campanya Cristina Masvidal, infermera de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

grip 1

Masvidal demana vacunar-se i en cas d’agafar la grip anar a l’ambulatori i evitar col·lapsar les urgències d’hospitals.

grip 2

La campanya durarà tota la temporada en què tingui incidència, però es recomana vacunar-se abans del 15 de desembre, uns quinze dies abans que la grip arribi al llindar òptim.