La biblioteca de Tordera acull demà a la tarda una xerrada sobre les caixes niu


A la xerrada, a càrrec d’Alba Segura, es farà un incís de l’avifauna que podem trobar al nostre entorn, explicant els beneficis que comporten i com afavorir-ne la presència amb l’ús de caixes niu. S’explicarà què és una caixa niu per ocells insectívors i quines espècies solen nidificar. També es parlarà de manera més breu d’altres tipus de caixes niu, destinades a altres espècies, i dels diferents projectes que treballen amb la informació que es pot recollir gràcies a la participació ciutadana. Tordera compta actualment amb 147 caixes distribuïdes a les zones de Mas Mora, Sant Daniel, les Farreres, Terrabrava i Tordera Parc. Explicava la iniciativa Joan Carles Barrera, professor de l’institut.

processionària

L’activitat començarà a les 18:30h a la biblioteca és oberta a tothom.