LA JUVÈNIA 2005 DE TORDERA PRESENTA AVUI LA 1a TROBADA INTERNACIONAL DE DELEGATS I PRESIDENTS DE LES COMISSIONS DE JOVENTUT D’ARREU D’EUROPA.


La JUVÈNIA 2005 de Tordera presenta avui divendres, a les 4 de la tarda, la 1a trobada internacional de delegats i presidents de les comissions de la joventut de França, Portugal, Itàlia, Bèlgica, Luxemburg, Holanda i Espanya.

Durant tota la jornada hi haurà l’estafeta temporal de correus, el mata-segells commemoratiu de l’exposició.
Pel vespre, a dos quarts de 9 del vespre, al Teatre Clavé, hi haurà nit de teatre, amb l’actuació d’artistes locals.

Aquest acte és obert per a tothom. Demà dissabte, a partir de les 10 del matí, segona sessió de la I trobada internacionals de delegats i president de comissions de joventut.
A les dues del migdia, dinar de germanor, amb la lectura i entrega de diplomes i trofeus als expositors. En el transcurs del dinar es farà entrega de la bandera o testimoni a la delegació de les autoritats de Calahorra. L’exposició nacional de filatèlia de Tordera, tancarà les portes dissabte al migdia. Recordem que l’horari de visita es de 10 a 1 i de 4 a 8 del vespre, al nou pavelló polisportiu municipal.