L’Institut Tordària s’uneix amb el Club d’Escacs Tordera per promoure i ensenyar el joc dels escacs entre els més joves


Amb l’objectiu principal de continuar promocionant i ensenyant el joc dels escacs entre el públic més adolescent, el professor de l’Institut Tordària Jordi Mas es va posar en contacte amb el Club d’Escacs Tordera per tal de crear una ronda de partides durant l’hora del patí. El repte era que els alumnes abandonessin també les pantalles dels telèfons mòbils durant els 30 minuts d’esbarjo i el dediquessin a jugar a escacs. Des del club torderenc Joan Fluvià ha estat l’encarregat i responsable d’impartir les primeres passes. Ell mateix en declaracions al Show dels Esports ens explicava les primeres experiències al centre d’ensenyament.

Fluvia escacs 1

Tant bona ha estat l’acollida, que coincidint amb l’inici del segon cicle d’assignatures optatives, des de l’Institut Tordària treuen com d’oferta educativa fer l’assignatura optativa “d’escacs. Així ens descrivia l’oferiment el mateix Joan Fluvià.

Fluvia escacs 2

Des del club torderenc també col·laboren amb l’Esplai de la Gent Gran amb un taller d’escacs que es realitza també durant la setmana.