L’Escola de música del teatre celebra el divendres el concert de Nadal


El Concert de Nadal és una de les activitats obertes al públic que l’Escola de música organitza coincidint amb el final del primer trimestre del curs. Serà el divendres 13 de desembre a partir de les 20:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé i comptarà amb l’actuació d’alumnes solistes i dels diferents conjunts instrumentals i corals de l’Escola.

La coral infantil i la d’adults, el conjunt de guitarres, el combo flamenc, el combo rock, alumnes de l’aula de cant i solistes de piano, violoncel i violí ompliran de contingut el concert de Nadal de l’Escola de Música del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Dins de les activitats de final de trimestre, l’Escola de música també organitza dues audicions: seran el dimarts 10 i el dijous 12 de desembre, ambdues a les 19h a l’Auditori del Teatre Clavé. Tant el concert com les audicions són gratuïts i estan oberts a tothom.

La propera activitat oberta al públic en què hi participaran els alumnes de l’Escola de Música i de Dansa serà el concert de Sant Esteve, enguany titulat ENTRE FALLA I STRAWINSKY que tindrà lloc el 26 de desembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.