LA PLAÇA DEL DIAMANT DE MERCÈ RODOREDA I UN CONCERT AMB “EDUARD INIESTA” PROTAGONISTES AQUEST CAP DE SETMANA AL TEATRE CLAVÉ.


La programació estable d’hivern del Teatre Clavé presenta aquest cap de setmana propostes de música i teatre. Divendres, 11 de març, dins el cicle de música popular i tradicional, co-organitzat per l’associació La Nostra Dansa, arriba un concert amb “Eduard Iniesta”.

Eduard Iniesta, presentarà a Tordera el disc “Omnibus”. El concert serà divendres, a les 10 del vespre, a l’auditori. Diumenge, arriba un dels plats de la programació estable amb l’obra “La plaça del diamant” de Mercè Rodoreda.

La plaça del diamant, compta amb el repartiment de luxe de Mercè Pons, rosa Renom i Montserrat Carulla. La representació serà diumenge, 13 de març, a les 7 de la tarda. Les entrades per les dues propostes del cap de setmana, es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.