ELS COMERCIANTS DE TORDERA RECULLEN SIGNATURES CONTRA LES MANIFESTACIONS DEL GRUP DE VEÏNS DE LES FERRERES.


Els comerciants de Tordera estan recollint signatures com a forma de protesta a les manifestacions que porten a terme un grup de veïns de la urbanització Les Ferreres, els dissabtes al matí. Els comerciants argumenten que les manifestacions provoquen una disminució considerable de les vendes.

Les signatures recollides pels comerciants de Tordera es donaran a l’Ajuntament per tal que l’administració representi la voluntat del poble.

Les manifestacions del grup veïnal es van iniciar fa 9 mesos els cap de setmanes i, posteriorment, només els dissabtes.
Cal recordar que aquest grup de veïns de Les ferreres es neguen que la junta de compensació, formada per un altre grup de veïns, es faci càrrec dels treballs de millora de la urbanització i reclamant que les porti a terme l’Ajuntament. El consistori torderenc ha intentat acostar posicions entre les dues parts veïnals, fins ara, sense èxit.