El FotoClub Tordera ja prepara les activitats per celebrar el seu desè aniversari


La Teranyina, el programa d’entrevistes a les entitats torderenques, parla amb Víctor Martín, membre de la junta i soci del FotoClub Tordera, que avança algunes de les activitats en les quals l’entitat està treballant per celebrar el seu desè aniversari.

Tot i que continuaran amb el programa que duen a terme durant tot l’any, que inclou cursos, exposicions i concursos entre d’altres, l’objectiu és donar més ressò a les activitats que s’organitzaran. Entre elles, hi haurà exposicions. Martín explica que s’hi podrà veure l’evolució dels socis.

Tall exposicio

També estan preparant una xerrada amb el reconegut fotògraf Tino Soriano. Martín explica que es tracta d’un acte obert a tothom i que busca també atraure aficionats d’altres pobles de la comarca.

Tall xerrada

Finalment, també organitzaran un cap de setmana en una casa rural de La Garrotxa amb el fotògraf i cineasta José Luís Valdivia. Martín posa èmfasi en què es tracta d’activitats tant per socis de l’entitat com per a gent que té càmera i vol aprendre com fer-la servir.

Tall objectiu

Des del FotoClub fan un balanç positiu de la situació actual de l’entitat i destaquen que cada any es facin més activitats i creixi el seu pes i presència en l’àmbit municipal. Enguany, a més, la venda de calendaris solidaris per La Marató de TV3 ha estat un èxit i ja els han venut tots. De cara a l’any vinent, la temàtica estarà centrada a donar a conèixer els clubs esportius, que porten el nom de Tordera arreu on van.