El CPTordera es reforça amb dos jugadors per revertir la situació negativa que viuen


Amb sis derrotes i només una victòria en set partits, el primer equip del Club Patí Tordera es troba classificat amb l’última posició de l’OK lliga plata Nord. Des de l’staff tècnic no es volen esperar al nou any per revertir aquesta situació delicada que viuen, per aquest motiu, tal i com han comunicat als esports de Ràdio Tordera, des de la setmana passada han incorporat a dos jugadors nous a la plantilla. Mauro Raviti procedent de l’Hockei San Juan de l’Argentina, és una de les incorporacions,  segons ell mateix en declaracions a Ràdio Tordera inicia un somni, que és poder jugar a hoquei patins a Europa. A més a més es definia com a jugador amb allò que podrà aportar a l’equip.

Raviti cptordera 1

L’altre fitxatge es tracta de Jordi Mateos, procedent del filial del FCBarcelona. Amb experiència amb l’hoquei d’aquí també ens explicava com ha arribat l’oportunitat d’acabar al Tordera i es descrivia com a jugador.

Mateos cptordera 2

El tècnic torderenc Xavi Gonzalez argumentava aquests moviments en aquestes alçades de la temporada.

Gonzalez cptordera 3

Els dos jugadors aquests dies han estat entrenant amb l’equip i fent els treballs necessaris d’adaptació per tal de poder debutar el més aviat possible.