IniciAppAquest divendres arriba la 25a edició de la Marxa Popular de Miralles

Aquest divendres arriba la 25a edició de la Marxa Popular de Miralles

Des de ja fa tres anys, el Club Esportiu Tordera es l’encarregat d’organitzar pel pont de la constitució, la tradicional marxa popular de Miralles que enguany arribarà, aquest divendres 6 de desembre, a la seva 25a edició. Amb sortida conjunta pels qui s’hi vulguin sumar a les 8:30h, podran escollir dos recorreguts senyalitzats, 12km i 17km, assequibles per a tots els públics. La resta de participants que vulguin començar més tard també ho podran fer un vegada inscrits. Albert Prats president del CET dins del programa Ona Maresme detallava els recorreguts establerts per la jornada.

Prats marxa miralles 1

Prats indicava que esperen tenir una bona xifra d’inscrits ja que la resposta sempre ha estat molt bona any rere any per la filosofia de públic que hi participa.

Prats marxa miralles 2

Les Inscripcions seran presencials des de les 7:30h a 8:30h al Pavelló dels Països Catalans. Un avituallament per a la marxa curta i dos per la llarga. Els preus, com cada any, són de 8€ (adults) i 5€ pels menors de 12 anys. Els socis del club gaudiran d’un descompte de 2€.

Aquesta despesa inclourà el cost de la botifarra popular al finalitzar l’activitat i a més a més hi haurà servei de dutxes en el mateix pavelló.

ÚLTIMES NOTÍCIES