ELS TREBALLADORS DE LA BIBLIOTECA DE TORDERA COMENCEN LA SELECCIÓ DE LLIBRES QUE HAURAN DE TRASLLADAR AL NOU EQUIPAMENT, SITUAT AL CARRER JOAN MARAGALL.


Els treballadors de la Biblioteca de Tordera ja han començat els treballs de trasllat de llibres a la nova instal·lació, ubicada al carrer Joan Maragall, al costat de l’institut Lluís Companys.
La responsable de la Biblioteca, Montse Llopart, assegura que els primers treballs consisteixen en seleccionar el llibres que es traslladaran en el nou equipament.

El trasllat de material ha obligat a tancar el servei de Biblioteca a Tordera, un fet que segons Montse Llopart, era imprescindible.

Montse Llopart assegura que la nova biblioteca suposarà una millora substancial del servei a Tordera. La posada en marxa del nou equipament permetrà augmentar el nombre de llibres i dotar a la biblioteca de material audiovisual.

Durant el trasllat de material, els usuaris de la Biblioteca de Tordera es poden desplaçar a la Biblioteca “La cooperativa” de Malgrat de Mar, al carrer Desclapers, números 14-18.