Resultats primers equips torderencs 30 novembre – 1 desembre


Dins d’aquesta passada jornada hem tingut el descans del primer equip de l’Associació del Rugbi la Tordera que començarà la segona fase en properes setmanes.

L’equip sènior de l’Athletic Club Tordera Parc va obrir la tarda del dissabte al camp del Fontcoberta. En un partit molt igualat entre els dos conjunts, finalment els torderencs van empatar en els últims minuts d’enfrontament aconseguint rescatar un punt de la seva cita (5-5)

El Club Patí Tordera se li està acabant el temps si vol aconseguir mantenir la categoria de l’OK Lliga Plata. Una nova derrota aquesta setmana a la pista del CP Vilafranca per 3-0 amb un balanç desastrós del que portem de lliga amb set partits ; una victòria i sis derrotes.

El CFTordera es va tornar a retrobar amb el triomf el diumenge per la tarda en aquesta jornada de la tercera catalana grup 16 al camp del Lloret “b”. Novament Jose Manuel Martinez (2) i Rozas van tornar a fer sumar els tres punts per 3-0 per mantenir el liderat del grup.

El sènior femení del CEEB Tordera de la primera catalana va haver de suar la samarreta per emportar-se la victòria a domicili a la pista del Lluïsos de Gràcia de Barcelona. Amb molta igualtat en tots els períodes finalment resultat positiu per les torderenques per 51-55.