Tordera omple 23 banyeres dins la campanya del Gran Recapta d’aliments


Tordera va participar, el passat cap de setmana en el Gran Recapte, la iniciativa solidària impulsada pel Banc dels Aliments amb la intenció de recollir productes alimentaris de llarga caducitat per complementar la seva tasca de suport a les famílies més necessitades. A cada municipi hi havia punts de recollides del Gran Recapte. A Tordera hi havia quatre punts de recollida, on des de divendres al matí i fins diumenge al matí  un grup constant de voluntaris orientaven i s’encarregaven d’organitzar les donacions en unes grans caixes, anomenades banyeres. Aquest any s’han omplert 18 banyeres gran i 5 de petites.

De les 23 banyeres que s’han recollit a Tordera, 20 s’han destinat al centre d’aliments “De Tots” i 3 a la fundació al Rusc. Per tant, enguany, els aliments que s’han recollit a la nostra vila es quedaran íntegrament a Tordera.

L’associació de Voluntariat de Tordera agraeixen la col·laboració dels ciutadans en aquesta campanya i recorden que el proper 14 de desembre també impulsaran la campanya de recollida de joguines.

El Banc d’Aliments “De Tots” de Tordera treballa des de fa 3 anys al poble gràcies als voluntaris que aporten el seu esforç. Actualment, el centre atén una mitjana de 70 famílies al mes. Aquests nombres equivalen a 230 torderencs i torderenques que reben aquest suport