El Fòrum pel Teatre i la Cultura presenta aquest cap de setmana l’obra “Toc Toc”.


El Fòrum pel Teatre ¡ la Cultura porta aquest proper cap de setmana del 30 novembre i 1 de desembre, al Teatre Clavé, l’obra “Toc Toc”. Aquesta obra de Laurent Baffie, adaptada per l’entitat torderenca, està ambientada en els temps actuals i reuneix 7 actors i actrius damunt l’escenari durant 2 hores, sense mitja part. Ens avança alguns detalls de la història, el director de l’obra, Miquel Pujol.

forum toctoc

“Toc Toc” es podrà veure aquest proper cap de setmana en dues funcions: la primera el dissabte, 30 de novembre, a les 8 del vespre, i la segona el diumenge, 1 de desembre, a les 6 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé, de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h, i els dies de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72. Els membre de l’Associació d’Espectadors podran comprar l’entrada per 5€.