Aquest dissabte el PA Tordera participa al Campionat de Debutants amb dues patinadores


Demà dissabte el Patinatge Artístic Tordera participarà al Campionat de Debutants, que tindrà lloc al pavelló de Lliçà de Vall. Es tracta d’una competició en la qual les patinadores que aquest any han aprovat l’examen de certificat, i per tant deixen enrere la iniciació, tindran la primera presa de contacte amb el que significa competir i amb les rivals a les quals s’enfrontaran l’any que ve. 

Enguany, l’entitat hi participarà amb dues patinadores. En categoria júnior (esportistes entre els 17 i 18 anys), els representarà l’Alba Arcos. La patinadora, que sortirà en segona posició d’un total de 9 esportistes, es mostrava entusiasmada de participar en la seva primera competició. 

Alba Arcos 1

També tindrà representació en la categoria aleví (patinadores entre els 10 i els 11 anys). La Naiara Ribas s’estrenarà en la competició sortint en primera posició. L’esportista afronta el repte amb moltes ganes. 

Naiara Ribas 2

A les tres de la tarda començaran els entrenaments oficials i els primers contactes de pista de totes les categories.

La competició s’iniciarà a les quatre de la tarda amb la categoria aleví i els esportistes executaran el seu disc llarg.

A les 19:00h, es donarà per tancat el campionat amb l’entrega de trofeus a les categories aleví, juvenil, júnior i sènior. 

Amb el Campionat de Debutants, l’última competició de l’any organitzada per la Federació Catalana de Patinatge, el Patinatge Artístic Tordera tanca la temporada 2019. Al gener, s’iniciarà la temporada 2020 amb les competicions de la modalitat de xous.