Aquesta tarda tenim ple ordinari amb 7 punts en l’ordre del dia


L’Ajuntament de Tordera convoca ple ordinari amb 7 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca l’aprovació del document únic de Protecció Civil Municipal de Tordera i l’Aprovació d’adhesió al protocol Comarcal per l’abordatge de la violència masclista. A l’apartat de mocions, els grups d’En Comú Podem i CUP ens presenten una de control i fiscalització dels polítics i càrrecs eventuals de l’Ajuntament de Tordera; Ciutadans presenta una moció de suport i reconeixement al comerç local i el Grup D’ERC-Gent de Tordera i Jovent Republicà en defensa de la llibertat d’expressió i la iniciativa política al Parlament de Catalunya.  La sessió finalitzarà amb les comunicacions, precs i preguntes.

El ple començarà a les 19:00h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.