La biblioteca acull l’exposició “El Palau dels Artesans”


La biblioteca de Tordera acull fins al 9 de desembre una exposició cedida per la diputació de Barcelona.

El Palau dels Artesans és una exposició de fotografies del Palau Güell realitzades pel fotògraf Ramon Manent que il·lustren, gairebé com si es miressin a través d’una lupa, les petites grans joies que complementen l’arquitectura d’aquest edifici i que no sempre estan a l’abast de l’ull del visitant. Es tracta d’una mirada creativa acompanyada d’un recorregut expositiu únic i molt revelador elaborat per la comissària Raquel Lacuesta.

expo palau artesans 1

L’exposició Palau dels Artesans permet descobrir les formes, peces i estructures singulars que estan amagades a cada estança i racó d’aquest palau urbà construït per l’arquitecte Antoni Gaudí a finals del segle XIX. Ho explicava el fotògraf Ramon Manent.

expo palau artesans 2

El Palau dels Artesans posa en valor el treball dels nombrosos artistes, artesans, industrials i operaris que van participar en l’execució dels elements decoratius del Palau Güell en totes les seves arts aplicades. L’exposició es podrà visitar a Tordera, fins al 9 de desembre en l’horari habitual de l’equipament.