El Club Esportiu Tordera tancarà la temporada amb 160 socis amb l’objectiu principal de créixer pel proper any


A menys de dos mesos per tancar l’any 2019, des del Club Esportiu Tordera comencen ja a fer balanç del seu any esportiu tenint com a horitzó final la marxa popular de Miralles. Pel que fa a la massa social de l’entitat, s’ha anat mantenint durant la temporada amb160 socis/es inscrits i amb 25 esportistes federats que competeixen en nom del club torderenc. Albert Prats president del CET ens recordava amb els serveis que treballen.

Prats cet 1

La Trail les Bruixes, la Tordera Trail Race i la Marxa Popular de Miralles són les tres cites importants que organitzen. Una coordinació i planificació que segons el mateix Prats els fa omplir gairebé els 12 mesos de curs.

Prats cet 2

Pel proper 6 de desembre gairebé ja ho tenen tot a punt per tirar endavant la 25ena edició de la Marxa Popular de Miralles. Una cita ja tradicional del municipi que aplega centenars d’esportistes cada any.