El premi escoles verdes 2019 reconeix el treball en xarxa de Vedruna Catalunya Educació


En el marc de la convocatòria del Premi 2019 Medi Ambient i Escoles Verdes que impulsa el Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ,Vedruna Catalunya Educació ha rebut  el premi al treball en xarxa, de la mà del MH Conseller de Territori i Sostenibilitat Sr. Damià Calvet. 

L’acte, que va tenir lloc la setmana passada a la Universitat de Girona, va reconèixer iniciatives tant del marc del Programa Escoles Verdes, com també del Premi Medi Ambient, una convocatòria que reconeix actuacions, recerques i trajectòries que impulsin compromisos vers el medi ambient i la sostenibilitat.

El projecte de sostenibilitat Vedruna Catalunya comença el 2006 amb un primer Fòrum de Medi Ambient i al llarg d’aquests 13 anys ha comptat amb iniciatives que van des d’intervencions pedagògiques a trobades, congressos i un treball en xarxa que ha implicat les comunitats educatives dels seus centres arreu de Catalunya. 

A l’escola Vedruna Tordera des de fa molts anys es van duent a terme accions per a la sostenibilitat i és el curs 2016-2017 quan s’inicia la formació del professorat per esdevenir Escola Verda, títol obtingut el curs 2018-2019. A més, aquest curs el projecte La màgia dels arbres de cicle inicial ha estat seleccionat en els Premis Escola Sostenible de Vedruna Catalunya. 

L’escola torderenca, aposta per seguir planificant estratègies i actuacions que teixeixin vincles sostenibles amb la comunitat, amb l’entorn i amb el món.