IniciAppEl premi escoles verdes 2019 reconeix el treball en xarxa de Vedruna...

El premi escoles verdes 2019 reconeix el treball en xarxa de Vedruna Catalunya Educació

En el marc de la convocatòria del Premi 2019 Medi Ambient i Escoles Verdes que impulsa el Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ,Vedruna Catalunya Educació ha rebut  el premi al treball en xarxa, de la mà del MH Conseller de Territori i Sostenibilitat Sr. Damià Calvet. 

L’acte, que va tenir lloc la setmana passada a la Universitat de Girona, va reconèixer iniciatives tant del marc del Programa Escoles Verdes, com també del Premi Medi Ambient, una convocatòria que reconeix actuacions, recerques i trajectòries que impulsin compromisos vers el medi ambient i la sostenibilitat.

El projecte de sostenibilitat Vedruna Catalunya comença el 2006 amb un primer Fòrum de Medi Ambient i al llarg d’aquests 13 anys ha comptat amb iniciatives que van des d’intervencions pedagògiques a trobades, congressos i un treball en xarxa que ha implicat les comunitats educatives dels seus centres arreu de Catalunya. 

A l’escola Vedruna Tordera des de fa molts anys es van duent a terme accions per a la sostenibilitat i és el curs 2016-2017 quan s’inicia la formació del professorat per esdevenir Escola Verda, títol obtingut el curs 2018-2019. A més, aquest curs el projecte La màgia dels arbres de cicle inicial ha estat seleccionat en els Premis Escola Sostenible de Vedruna Catalunya. 

L’escola torderenca, aposta per seguir planificant estratègies i actuacions que teixeixin vincles sostenibles amb la comunitat, amb l’entorn i amb el món.

ÚLTIMES NOTÍCIES