IniciAppCompletes les inscripcions per participar al Taller de pessebres

Completes les inscripcions per participar al Taller de pessebres

En la línia de potenciar la participació en el fet de la cultura popular i tradicional, el Consell de Cultura i l’Ajuntament de Tordera fa un pas més a la convocatòria del Concurs de Pessebres i aquest any organitza el primer taller de pessebres.

El taller, que es durà a terme en quatre sessions (26 i 27 de novembre i 3 i 4 de desembre) té  la finalitat de donar a conèixer tècniques artesanals de confecció de pessebres per ampliar l’afició al pessebrisme, especialment entre el col·lectiu jove i familiar.

També, per cloure el taller, els participants  s’encarregaran de fer, juntament amb la Colla de Geganters de Tordera, el pessebre que s’instal·larà a la Plaça de l’Església durant els dies de Nadal i que s’estrenarà durant la Fira del dia 14.

Els tallers tindran lloc de 18:00h a 20:00h al local Emili Vendrell i les inscripcions seran gratuïtes.

Les inscripcions estan completes i s’ha obert llista d’espera. Per formar part de la llista d’espera envieu correu electrònic a Serveis Personals. En paral·lel al taller, també està en marxa la convocatòria del Concurs de pessebres. Com cada any s’estableixen les categories familiars, col·lectius, d’aparadors i audiovisuals. Les inscripcions es podran fer  de manera presencial, a l’OAC (de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h) o bé a través de la plataforma ETram.  Els premis del concurs es lliuraran el dia 7 de gener al Teatre Clavé. 

ÚLTIMES NOTÍCIES