Completes les inscripcions per participar al Taller de pessebres


En la línia de potenciar la participació en el fet de la cultura popular i tradicional, el Consell de Cultura i l’Ajuntament de Tordera fa un pas més a la convocatòria del Concurs de Pessebres i aquest any organitza el primer taller de pessebres.

El taller, que es durà a terme en quatre sessions (26 i 27 de novembre i 3 i 4 de desembre) té  la finalitat de donar a conèixer tècniques artesanals de confecció de pessebres per ampliar l’afició al pessebrisme, especialment entre el col·lectiu jove i familiar.

També, per cloure el taller, els participants  s’encarregaran de fer, juntament amb la Colla de Geganters de Tordera, el pessebre que s’instal·larà a la Plaça de l’Església durant els dies de Nadal i que s’estrenarà durant la Fira del dia 14.

Els tallers tindran lloc de 18:00h a 20:00h al local Emili Vendrell i les inscripcions seran gratuïtes.

Les inscripcions estan completes i s’ha obert llista d’espera. Per formar part de la llista d’espera envieu correu electrònic a Serveis Personals. En paral·lel al taller, també està en marxa la convocatòria del Concurs de pessebres. Com cada any s’estableixen les categories familiars, col·lectius, d’aparadors i audiovisuals. Les inscripcions es podran fer  de manera presencial, a l’OAC (de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h) o bé a través de la plataforma ETram.  Els premis del concurs es lliuraran el dia 7 de gener al Teatre Clavé.