El festival “El més petits de tots” arriba aquest demà a Tordera. Avui es farà el taller peça a peça.


La programació del Teatre Clavé presenta aquest dissabte proposta familiar dins el cicle El més petit de tots. Aquest festival és una mostra d’espectacles i experiències pensades per als més petits (0-5 anys), amb un compromís molt fort amb la creació contemporània. La directora del festival El Més Petit de Tots, Eulàlia Ribera, ha explicat que el certamen ofereix una programació “rabiosament contemporània” que pretén apropar les arts escèniques als infants de 0 a 5 anys. Per fer-ho aposta per innovadors muntatges que permeten al públic interactuar amb el seu entorn i que compten amb aforaments reduïts. Eulàlia Ribera explica que el festival està començant a esdevenir un referent en el mapa europeu de certàmens adreçats al públic infantil.

el més petit de tots

A Tordera dissabte veurem l’espectacle Tattarrattat! és una proposta de teatre de l’objecte, molt visual, que ens sorprèn amb una posada en escena neta i agosarada per als més petits. Un treball expressiu i en moviment que classifica i organitza els objectes, però també balla, canta i somia. Un descobriment festiu de la diferència i la semblança que interpel·larà tant els més petits com els més grans que els acompanyin.

Un espectacle del col·lectiu flamenc Frieda, que ens presenta la seva última i nova producció.

L’espectacle serà dissabte a les 17:30h. Les entrades tenen un preu de 6 euros, amb descomptes de 2 euros amb la moneda de l’Associació de Comerciants Tordera Centre.

Aquest espectacle ve acompanyat d’un taller Peça a peça per nens/es (de 3 a 5 anys) que els mateixos actors ens oferiran aquesta tarda.

Per demanar plaça per aquest taller és necessari comprar una entrada per l’espectacle del dia 23 de novembre. El taller tindrà una durada de 60 minuts aprox. (la participació és limitada a un màxim de 15 nens/es i de 15 pares/mares)

Peça a peça és una oportunitat de viure una proposta diferent i interactiva, molt enriquidora per als infants participants. Podeu veure un breu vídeo de l’espectacle, imatges i informació complementària al web https://vimeo.com/307219513  i més informació del taller al web https://www.elmespetitdetots.cat/ca/espectacles/peca-a-peca/