Horaris dels partits dels primers equips torderencs 23-24 novembre


Per aquest proper cap de setmana la majoria dels primers equips torderencs disputaran els seus enfrontaments a casa.

El dissabte a les 16:00h el CFTordera de la tercera catalana grup 16 afrontarà el derbi de la categoria d’aquesta jornada contra l’Hostalric. Els grocs i vermells intentaran seguir defensant el liderat del seu grup i continuar amb la seva imbatibilitat del que portem de temporada. Aquest duel serà retransmès per Ràdio Tordera en directe des del municipal d’esports.

L’Associació del Rugbi La Tordera a la mateixa hora que el futbol buscarà els tres punts a domicili. Visiten el camp del Ripollès RC dins de la fase prèvia masculina grup D.

El sènior femení del CEEB Tordera en canvi d’horari juguen a les 19:30h al pavelló dels Països Catalans. Per aquesta setmana rebran la visita del St Fruitós i aquest partit de la primera catalana femenina el podreu seguir en directe des de la 107.1FM.

A les 19:45h tancarà el dissabte el CPTordera de l’OK Lliga Plata al parroquial. Rebran la visita de l’Arenys de Munt i es podrà seguir també conjuntament amb el bàsquet a través d’aquesta freqüència amb l’equip del #somcpt.

El diumenge només tindrem futbol sala també a casa a les 18:45h. L’Athletic Club Tordera Parc rebrà el Vilafant dins de la primera divisió catalana masculina i també podreu escoltar el partit a través de Ràdio Tordera.