L’Escola d’adults Renaixença consolida el curs d’accés al grau mitjà


Prop d’una vintena d’alumnes cursen des de fa un més el nou curs d’accés de grau mitjà que s’imparteix a Tordera a través de l’Escola d’Adults Renaixença. La novetat d’enguany és que les classes tenen lloc durant el matí, tots els dimarts, dimecres i dijous de 8:45h a 13:15h a la sala d’estudi de la Biblioteca.

El curs té una durada de 7 mesos i acaba amb l’examen oficial que es convoca a principis de maig. Els alumnes que assoleixen la prova obtenen el títol d’ESO a nivell laboral i la possibilitat de continuar amb els estudis de grau mitjà. Ho explica Montse Planas és responsable de l’Escola.

escola adults

La mitjana d’edat dels alumnes del curs d’enguany és de 31’16 anys (les edats compreses són de 16 a 47 anys).

El curs d’accés al grau mitjà que ofereix l’Escola d’adults a Tordera s’ha consolidat al llarg d’aquests cinc anys de trajectòria com a una bona eina per reprendre els estudis o per assolir el títol de secundària que obre la porta al món laboral. Els bons resultats obtinguts per tots els alumnes que s’han presentat a les convocatòries avalen la qualitat del curs i permet també que molts joves que havien abandonat els estudis a mig camí hagin pogut cursar graus universitaris.