S’impulsa una formació sobre els requisits legals i fiscals de la venda online


Nova formació a les empreses de Tordera. L’àrea de promoció econòmica organitza el dilluns 25 de Novembre i el dilluns 2 de desembre un taller per conèixer els requisits legals i fiscals de la venda online. Aquestes sessions pretenen aclarir els aspectes legals i fiscals que s’han de tenir en compte per començar la venda i/o la prestació de serveis online. L’activitat està adreçada a les persones que estan sospesant la idea d’emprendre un negoci online o en fase de disseny del seu projecte empresarial o professional.

La formació anirà a càrrec de Yolanda Presa Alamillos, consultora en creació i gestió de la PIME. Les sessions tindran lloc de 15:00h a 18:00h a l’aula de formació de promoció econòmica, situada al camí ral 174. Per inscripcions enviar un correu a promocioeconomica@tordera.cat