EL TEATRE CLAVÉ TANCA LA PROGRAMACIÓ D’HIVERN AMB ÈXIT RELATIU I PRESENTA LA TEMPORADA DE PRIMAVERA AMB “LES TRES GERMANES” D’EMMA VILARASAU I LAURA CONEJERO, COM A PRINCIPAL PROPOSTA.


El Teatre Clavé va tancar diumenge la Programació Estable d’Hivern, amb la representació de “La plaça del diamant” de Mercè Rodoreda. En els darrers mesos han passat per l’escenari del Clavé artistes com Juan Echanove, Moncho o Quimi Portet.

El Teatre Clavé ha presentat la seva nova programació estable per aquesta primavera. La programació segueix en la línia d’oferir diversos espectacles de música, dansa, teatre i cinema on hi destaca una producció del teatre nacional de Catalunya amb l’obra “Les tres germanes”.
La representació comptarà amb la interpretació d’Emma Vilarasau, Laura Conejero i Ferran Rañé, entre d’altres.

En el Cicle de teatre i dansa també destaca “Sa història des senyor Sömer” de Patrick Süskind i la companyia Increpación Danza amb “Tablao”.
Dins el Cicle de música popular i tradicional està previst un concert de la Coral Polifònica de Puig Reig i de Psàlite, Lídia Pujol i Miquel Gil.
El Cicle de teatre familiar ofereix “El follet i el sabater” de la Companyia Sim–Salabim i l’obra “Rau-Rau la història trista de la noia trapezista” del Teatre Mòbil. Finalment el Cicle cine-club presenta “La gran seducción” de Jean–François Pouliot, “Cosas que hacen que la vida valga la pena” de Manuel Gómez Pereira i “El milagro de Candeal” de Fernando Trueba.
La nova Programació de primavera del Teatre Clavé, s’allargarà del 8 d’abril al 5 de juny, es complementa amb la realització de diverses exposicions i activitats puntuals.