ERC Tordera denuncia la contractació a dit del número 2 de Més Tordera


ERC de Tordera ha denunciat a través de les xarxes socials l’aprovació d’un contracte de serveis d’assistència tècnica en matèria de medi rural al número 2 de la llista de Més Tordera. Així es va confirmar ahir en una junta de govern local. Segons els republicans, una contractació a dit que ja havien denunciat des del ple de Juliol. La regidora Marta Paset recorda que aquesta persona portava setmanes treballant per l’ajuntament, però fins ara no s’havia fet oficial.

erc contractacio 1

ERC afegeix que el sou de la contractació de 8.252,20 euros es sumen als 12.700 euros/any d’un càrrec de confiança del PSC i als 17.761 euros/any del regidor de Més Tordera. Paset lamenta que així s’incrementi el cost polític de l’Ajuntament.

erc contractacio 2

El principal partit a l’oposició denuncia que els tres imports sumen 130.000 euros, on cal afegir el deute local aproximat d’11 milions d’euros.

Consultats per aquesta emissora, el govern municipal i el regidor de Més Tordera declinen, de moment, fer declaracions al respecte.